Opis forum
No to jak? Kto z was np. uczy się ¶piewu (ogólnie umie ¶piewać), rysuje, maluje, gra na czym¶ (instrumencie, nie konsoli xD), pisze wiersze, opowiadania, piosenki, komponuje muzykę, tworzy grafikę komputerow±, robi zdjęcia (xd) albo co¶ w tym stylu? Po prostu czy kto¶ z was tworzy cokolwiek? A może kto¶ z was ma zamiar zaj±ć się kiedy¶ czym¶ artystycznym, hmm?
Bo chodzimy razem do klasy już drugi rok a praktycznie nic o sobie nie wiemy
No je¶li chodzi ci o balet czy pływanie synchroniczne to jak najbardziej xD A tak na serio, to tak... sport też można w pewnym sensie nazwać sztuk±.
No to ja zajmuję sie w wolnych chwilach orgami.. co prawda nie jestem jakim¶ mistrzem poprostu to lubię. No i oczywi¶cie mam moje magiczne pudełko z koralikami, żyłkami, breloczkami, przywieszkami do robienia kolczyków i baransoletek, ponieważ tworzę własn± biżuterię. Co prawda nie jest to niewiadomo jakie dzieło sztuki xD ale jak na mój uzytek starcza
Ostatnio edytowany przez Arystea (2009-01-07 19:46:42)
Ja tam wiadomo... manga xD Do perfekcji 'trochę' mi brakuje, ale uznaję zasadę, ze trening czyni mistrza Ale nie tylko mangę lubię rysować... lubię też martwa naturę, serduszka i takie tam duperelki xD
I chcę... nie. MUSZĘ kupić sobie gitarę I oczywi¶cie uczyć się grać.
No wła¶nie Perlik, konie... Ty wiesz co ja bym dała, żeby umieć anglizować? xD Jak jestem na koniu i ten zaczyna kłusować to ja się tylko o siodło obijam i modle żeby nie spa¶ć Ale nie, cii, kiedy¶ się nauczę.
A ty nie b±dĽ taki skromny bo umiejętno¶ć jazdy konnej to niew±tpliwie talent